home

/

/

cases

Een verhaal vol met groei

Sinds 1898 tot aan het heden in 2023, heeft HZPC een reis van 125 jaar afgelegd. Om dit bijzondere jubileum te vieren, wilden ze dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Another Motion hielp hen bij het overbrengen van hun rijke verhaal, dat ze prachtig hebben vastgelegd in een boeiend boek, naar een video.

Klant

HZPC

Dienst

Bedrijfsvideo

De vraag

HZPC 125 jaren in 125 seconden, dat was het startpunt van deze opdracht. Het idee was om samen met CEO Gerard Backx een video op te nemen waarin hij je meeneemt door de jaren heen aan de hand van het jubileumboek die ze hebben uitgebracht. Verrijkt met animaties en een sterke voice-over stem gingen we het verhaal vertellen in 125 seconden.

Impact

De resulterende video van HZPC’s 125-jarig bestaan heeft een impact gehad op het publiek. Het was als een tijdreis door de geschiedenis van het bedrijf, waarin elke seconde vol betekenis was. De combinatie van CEO Gerard Backx’s figuratie, ondersteund door visueel aantrekkelijke animaties, en een krachtige voice-over, creëerde een meeslepende ervaring die de kijker raakte.

De video diende niet alleen als een eerbetoon aan het erfgoed van HZPC, maar als een inspirerende viering van de vastberadenheid, innovatie en doorzettingsvermogen die gedurende 125 jaar de kern van het bedrijf vormden. Het liet een blijvende indruk achter en versterkte de band met het publiek, wat resulteerde in een diepere waardering voor de waarde en het verhaal van HZPC.dd

"Voor de kick-off van de viering van ons 125-jarig bestaan in 2023, heeft Job voor ons een prachtige video gemaakt: 125 jaar HZPC in 125 seconden. De samenwerking en het contact met Job is heel fijn. Hij luistert goed naar onze wensen en weet alles met zijn ideeën nog veel sterker en mooier te maken. We hebben al meerdere video’s gemaakt met hem en hopen er nog veel meer te mogen maken. Dankjewel Job!"
Jeanine Develing
Communicatieadviseur Royal HZPC Group
HZPC

Meer weten na het lezen
van deze case?