home

/

/

cases

Geniet van Het Leven

Bij Eetcafé Het Leven gebeurt er van alles en is er voor ieder wat wils. Het was onze taak om in de nieuwe videocampagne al deze diverse doelgroepen aan te spreken. Met als doel de realisatie van eindresultaten voor de bioscoop, website en sociale mediakanalen, vormde dit een uitgebreide opdracht.

Klant

Eetcafe Het Leven

Dienst

Bedrijfsvideo

De vraag

Eetcafé Het Leven benaderde ons met een uitdaging: ze wilden een videocampagne opzetten die de diversiteit aan activiteiten en doelgroepen van hun café kon belichten. De klant streefde naar een video die geschikt zou zijn voor vertoning in bioscopen, op hun website en op verschillende sociale mediaplatforms. Onze taak was om een allesomvattende videoserie te creëren die de levendigheid van hun eetcafé op een aansprekende manier overbracht.

Impact

De diverse reeks video’s, variërend van korte Instagram Stories tot de uitgebreidere versies voor de website en bioscoop, heeft een goede impact gehad op het bereik en de betrokkenheid van Eetcafé Het Leven bij het publiek. De korte, pakkende Instagram Stories gaven een vluchtige maar krachtige indruk van de levendige sfeer en diverse activiteiten in het café, waardoor het publiek nieuwsgierig werd om meer te ontdekken. De video’s op de website boden een dieper inzicht in de verschillende facetten van het café en zorgden voor een aantrekkelijke online ervaring voor bezoekers.

De bioscoopversie bracht de essentie van Het Leven op een groot scherm tot leven, waardoor kijkers werden ondergedompeld in de unieke ambiance van het café. De gecombineerde impact van deze diverse videoformaten heeft niet alleen de zichtbaarheid vergroot, maar ook de interesse en betrokkenheid van het publiek gestimuleerd.

Meer weten na het lezen
van deze case?