Boost je evenement met een krachtige aftermovie

Boost je evenement met een krachtige aftermovie

Als je ooit een evenement georganiseerd hebt, hoeft niemand je het te vertellen: een video is onmisbaar voor evenementpromotie.

Dat jij als organisator met goede videocontent komt, is voor jouw doelgroep vanzelfsprekend. En juist door die vanzelfsprekendheid, moet de kwaliteit van jouw evenementcommercial écht hoog zijn om potentiële bezoekers over de streep te trekken om jouw evenement te bezoeken.

Corporate

Bouw merkloyaliteit en betrokkenheid op

Als marketeer begrijp je het belang van een blijvende impact op je doelgroep. Een aftermovie van je zakelijke evenement fungeert niet alleen als visuele samenvatting van hoogtepunten, maar als een krachtig hulpmiddel om je merk te versterken. Deze video biedt niet alleen een terugblik op belangrijke momenten van het evenement, maar creëert ook een langdurige emotionele band met je publiek, waardoor ze zich langdurig betrokken voelen bij je merk.

Het vastleggen van de energie, emoties en betrokkenheid van deelnemers zorgt voor authentieke content die de kijkers verbindt met je bedrijf. Met een aftermovie creëer je niet alleen een tastbare herinnering aan het event, maar stimuleer je ook de merkherkenning en vergroot je de betrokkenheid op sociale media.

Werkwijze

1

Strategie en planning

Hierbij duiken we diep in de doelstellingen van het project, identificeren we de doelgroep en ontwikkelen we wat er voor nodig is om deze doelen te bereiken. Ook kijken we naar alle mogelijkheden op jouw event om erbij te betrekken.

2

Productie

Zodra de strategie is vastgesteld en we weten wat we gaan doen is de productie op locatie. We leggen het evenement vast, leggen alle belangrijke en afgesproken momenten vast en sturen eventuele partners aan. Met onze fly-on-the-wall manier van werken heb je niet eens door dat we er zijn.

3

Creatie

Nu zetten we al het vastgelegde materiaal van het evenement om in een montage. Door het samenvoegen van prachtige momenten, indrukwekkende drone-opnames en huisstijl-elementen, gaan we ervoor om het maximale uit de content te halen.

Events

Als eventorganisator is het van belang om de ervaring van je evenement te maximaliseren en je merk te versterken. Een aftermovie is een fantastisch middel om dit te bereiken. Met een video kun je de vlinders in de buik van de bezoekers van vorig jaar naar boven roepen, de spanning opbouwen voor wie een kaartje geeft gekocht (of gaat kopen) en degenen die er niet bij waren het gevoel geven dat ze met hun neus vooraan stonden.

In de loop der jaren maakte Another Motion onder andere evenementvideo’s voor Bregepop Festival, Oerrock Festival, Veenhoop Festival en als losse cameraman voor vele andere. Die ervaring, zorgt er – naast enorme affiniteit met de festival- en evenementenwereld – voor dat Another Motion een goede gesprekspartner is als het gaat om het meedenken over videoconcepten voor evenementen.

Veel gestelde vragen

 • Kunnen jullie ook helpen met content vooraf?

  Als je je event van te voren wilt promoten bij je doelgroep kunnen we helpen met content vooraf. Met bestaand materiaal kunnen we vlotte video’s maken in verschillende formaten of met bijvoorbeeld animaties kunnen we nieuw materiaal maken.
 • Werken jullie ook met drones?

  Met een professionele partner kunnen wij ook drone-opnames verzorgen. Op een veilige en legale manier worden deze gemaakt. Naast bewegend materiaal kunnen er ook luchtfoto’s gemaakt voor bredere inzet.
 • Hoe lang na het evenement is de aftermovie klaar?

  We proberen zo snel mogelijk de aftermovie te monteren en af te ronden na het evenement. Een deadline bespreken we in het voorgesprek zodat je weet waar je aan toe bent.
 • Kunnen jullie ook fotografie regelen?

  Ja! Samen met kundige fotografen kunnen we als contentteam fungeren op jouw event. Professioneel en vergelijkbaar beeld, één contactpersoon en geen zorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Kunnen wij je helpen met
jouw volgende aftermovie?