De juiste vertaling van jouw
merk in een bedrijfsfilm

De juiste vertaling van
jouw merk in een bedrijfsfilm

Jij hebt het verhaal van je bedrijf waarschijnlijk heel duidelijk in je hoofd. Maar hoe zorg je er nu voor dat je klant hetzelfde gevoel bij jouw organisatie krijgt? Een bedrijfsvideo zorgt ervoor dat jouw verhaal op een mooie en duidelijke manier verteld wordt.

Met mooie beelden en een goede verhaallijn zet Another Motion jouw idee om in een sterke bedrijfsvideo. Dat is een stuk krachtiger dan een standaard salesgesprek, toch?

Op een duidelijke manier je boodschap overbrengen naar jouw doelgroep.

Another Motion verzorgt video van A tot Z. Brainstorm, preproductie, filmen, montage, animatie en audio. We hebben veel aspecten in huis maar kunnen ook gemakkelijk opschalen en andere specialisten aanhaken, zo heb jij maar één contactpersoon en verloopt het gehele videoproces soepel.

Werkwijze

1

Strategie en planning

We duiken eerst in de doelstellingen van het project, identificeren we de doelgroep en maken we een script en shotlist. Ook maken we samen een planning voor de opnames en de montage.

2

Productie

Aan de hand van het script en de shotlist maken we de opnames op locatie. We nemen interviews af en maken frisse beelden.

3

Creatie

Nu zetten we al het vastgelegde materiaal om in een montage. We editten al het materiaal, verbeteren de kleuren en audio en verwerken de video zodat jij het het beste kan inzetten.

Een bedrijfsfilm gebruiken in jouw strategie?

Plan dan een

vrijblijvende brainstorm

in.

Een bedrijfsfilm gebruiken in jouw strategie?
Plan dan een vrijblijvende brainstorm in.

Een bedrijfsfilm gebruiken in jouw strategie? Plan dan een vrijblijvende brainstorm in.

Recente bedrijfsfilms

Onze klanten aan het woord

Veel gestelde vragen

 • Wat is de gemiddelde doorlooptijd?

  Het is afhankelijk van wanneer de opnames gemaakt kunnen worden. Gemiddeld kan kan een bedrijfsfilm binnen 4-6 weken afgerond kunnen worden, maar zijn ook flexibel voor andere deadlines.
 • Wat hebben jullie nog om een offerte te maken?

  Eerst brengen we het idee en concept in beeld, zodat we weten wat er moet gebeuren om tot het eindresultaat te komen. Daarop maken we een offerte waarin de pre-productie, opnames op locatie en montage van het eindresultaat in zitten verwerkt.
 • Kunnen jullie ook dronebeelden maken?

  Met een professionele partner kunnen wij ook drone-opnames verzorgen. Op een veilige en legale manier worden deze gemaakt. Naast bewegend materiaal kunnen er ook luchtfoto’s gemaakt voor bredere inzet.
 • Is het opgenomen materiaal ook inzetbaar voor andere doeleinden?

  Ja! Met het materiaal wat we geschoten hebben kunnen we ook kortere video’s maken over bepaalde onderwerpen, zodat het breder inzetbaar is. Van te voren kunnen we het overleggen om meer opnames te maken tijdens de opnamemomenten of achteraf hoe we we het bestaande materiaal kunnen her-monteren. Informeer naar de mogelijkheden.

Kunnen wij helpen met
jouw bedrijfsfilm?