Maak gebruik van videocontent
om jouw doelen te bereiken

Maak gebruik van videocontent om jouw doelen te bereiken​

Als ondernemer of communicatie-professional wil je er zeker van zijn dat alle uitingen in lijn zijn met de uitstraling van het bedrijf. Another Motion luistert naar het merkverhaal, denkt mee en zorgt voor een professionele uitstraling in beeld en montage.

Met een duidelijke planning wordt ervoor gezorgd dat de content goed en binnen korte tijd wordt opgeleverd. Zo kan je het materiaal delen via diverse kanalen.

Employer Branding

Online Campagne

Testimonial

Educatie

Animatie

VR

Employer Branding

Door middel van boeiende videocontent kunnen potentiële kandidaten een kijkje achter de schermen krijgen, waardoor ze een beter beeld krijgen van de werkomgeving en de mensen binnen het bedrijf.

Online Campagne

In een wereld waar de aandachtsspanne kort is, biedt video een krachtig medium om complexe boodschappen op een boeiende en beknopte manier over te brengen. Video is een krachtige tool om de impact en het bereik van een online campagne aanzienlijk te vergroten.

Testimonial

Video's als testimonial zijn krachtige tools omdat ze op een authentieke en levendige manier de ervaringen en meningen van klanten over jouw producten of diensten kunnen presenteren. Door echte mensen te laten praten over hun positieve ervaringen met jouw merk, creëren ze een sterke geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten.

Animatie

Animaties zijn geweldig om dingen makkelijker te begrijpen. Ze kunnen moeilijke dingen simpel laten zien. Je kan zowel helemaal geanimeerde video's gebruiken of animaties gecombineerd met echte beelden - ze bieden beide een unieke manier om een boodschap over te brengen.

Educatie

Video voor educatie en training biedt een interactieve en boeiende manier om kennis over te brengen, vaardigheden te ontwikkelen en informatie te delen. Ze zijn niet alleen flexibel inzetbaar op verschillende platforms en op elk gewenst moment, maar kunnen ook consistentie waarborgen in de educatieve boodschap die wordt overgebracht.

VR

Door VR-technologie kunnen gebruikers volledig ondergedompeld worden in een virtuele omgeving, waardoor ze een gevoel van aanwezigheid en betrokkenheid ervaren dat verder gaat dan traditionele video's. Dit betekent dat jouw doelgroep niet alleen kijkt naar een video, maar daadwerkelijk deelneemt aan een interactieve ervaring.

Toggle Divs with Active State
Wil jij voorop lopen met sterke videocontent?

Plan dan een

vrijblijvende brainstorm

in.

Wil jij voorop lopen met sterke videocontent?
Plan dan een vrijblijvende brainstorm in.

Wil jij voorop lopen met sterke videocontent?Plan dan een vrijblijvende brainstorm in.

Recente cases

Onze klanten aan het woord

Veel gestelde vragen

 • Wat is belangrijk om rekening mee te houden bij het plannen van een videoproductie?

  Het plannen van een videoproductie vereist aandacht voor doelstellingen, doelgroep, verhaallijn, budget, en distributiestrategie. Daarnaast is het cruciaal om te bepalen welke boodschap je wilt overbrengen en welke acties je van je kijkers verwacht.
 • Wat zijn de ideale lengtes voor verschillende soorten marketingvideo's?

  Over het algemeen geldt: houd video's kort en boeiend. Voor sociale media kunnen korte video's van 15-60 seconden effectief zijn, terwijl voor educatieve video's of animaties langere formaten tot enkele minuten kunnen gaan.
 • Hoe optimaliseren jullie de pre-productie van een videoproductie?

  Wij besteden voldoende tijd aan het plannen en scripten van een video. Dit omvat het bepalen van de doelen, het schrijven van een script en het plannen van de opnames en benodigdheden.
 • Wat hebben jullie nodig om te starten?

  Wij vragen klanten een beschrijving te geven van de gewenste video, inclusief doelen, inhoud, gewenste stijl, duur, specifieke eisen en de verwachte leveringstermijn. Samen kijken we naar het verdere concept en een plan van aanpak.