home

/

/

nieuws

360motion is gelanceerd

14 februari 2024

Als je de afgelopen tien jaar hebt doorgebracht in de wereld van video, dan ben je vast getuige geweest van de evolutie ervan. Van de verbeterde kwaliteit van beelden tot de veranderende manieren waarop we video ervaren, de transformatie is onmiskenbaar. En dat is precies waarom wij, bij Another Motion, ons hebben gestort op het avontuur van 360motion. 

360 graden-video’s brengen een geheel nieuwe dimensie in storytelling. Ze geven de kijker de regie in handen, waardoor het kijken naar video een interactieve belevenis wordt. Het is niet alleen een technische uitdaging waar ons hart sneller van gaat kloppen, maar het opent ook de deur naar een wereld waarin je elke plek kunt verkennen vanuit het comfort van je eigen omgeving. Bij Another Motion hanteren we een drie-stappenbenadering voor het maken van onze 360 graden-video’s: we beginnen met het vaststellen van het doel, vervolgens duiken we in de inhoud, en tot slot maken we een shotlist. Op die manier garanderen we altijd dat onze video’s perfect aansluiten bij wat jij wilt overbrengen. Of je nu op zoek bent naar een meeslepende ervaring met een VR-bril of een laagdrempelige video die je gewoon op je mobiel of tablet kunt bekijken, bij ons zit je goed. In alle gevallen zul je letterlijk je ogen uitkijken. 

Benieuwd naar wat wij kunnen? Neem een kijkje op www.360motion.nl voor wat inspiratie en om al je vragen over deze innovatieve manier van verhalen vertellen beantwoord te krijgen. We staan klaar om je mee te nemen op een 360 graden avontuur!

Meer weten na het lezen
van dit nieuwsbericht?