Another Motion wil video’s maken die innovatief en oprecht zijn.​

Frisse beelden, met de juiste boodschap en altijd met jouw wensen en belangen in ons achterhoofd. Door ruime ervaring in contentcreatie en het werken voor veel verschillende bedrijven en organisaties kunnen wij helpen met flexibele oplossingen. Van werk voor grote organisaties tot mediabureaus, de mooiste partijen in het Noorden - en de rest van het land - weten Another Motion te vinden​

Culture

Samen werken

Bij ons gaat het erom samen te werken en nieuwe ideeën te bedenken door verschillende kennis en ervaringen te combineren. We hechten enorm veel waarde aan het opbouwen van sterke banden, zowel met onze opdrachtgevers als met onze betrouwbare partners. Ook bieden we onze studio aan bij andere makers om hun creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden.

Flexibiliteit

Omdat we weten dat elk project anders is, starten we een opdracht altijd met een frisse blik. We willen dat alles soepel verloopt, daarom passen we ons aan verschillende bedrijfsculturen en werkwijzen, zonder uit het oog te verliezen wat de doelen zijn. Juist die afwisseling is zo leuk. Doordat we klein zijn kunnen we ons snel aanpassen en efficiënt werken.

Innovatief

Bij ons is naast het gebruiken van bewezen methodes ook innovatie essentieel. Om dat te bereiken, ontdekken we nieuwe technieken, bekijken we zaken vanuit creatieve invalshoeken en zoeken we naar leuke samenwerkingen. Het doel is het bedenken van nieuwe en frisse ideeën. Denk aan onze nieuwe VR-dienst 360motion, naast onze investeringen in professioneel apparatuur.

Waarom een
Another Motion?

Video is onderdeel van een bredere strategie om marketing- en bedrijfsdoelen te behalen. Opvallen met een bijzondere campagne voor naamsbekendheid, de perfecte vertaling van je merk naar beeld, groei op social media of conversie op een online platform. Nét die stap verder denken, daarmee maakt Another Motion het verschil.

Laatste projecten

Je vindt in Another Motion een ervaren partij die meedenkt en zorg uit handen neemt.

Je vindt in Another Motion een ervaren partij
die meedenkt en zorg uit handen neemt.